Ervaringsverhalen

Een greep uit verhalen en recensies die betrekking hebben op een werkvorm.

Ed

Vincent is een coach die volledig is gericht op de vraag en de situatie van zijn coachee. In een prachtig hoog pand is er een fijne open sfeer ontstaan waarbij vriendelijkheid en vertrouwen vanzelfsprekend zijn en de basis vormen voor het werk. Zijn begeleiding geeft mij nieuwe inzicht en verdiepende ervaring die soms heftig en meestal met plezier zaken duiden, hanteerbaar maken en oplossen. Van harte aan te raden.

Els (61)

Graag wil ik je nog een keer bedanken voor de inspirerende sessie van vandaag.

Het was een mooie en interessante ervaring.. Ik heb wat meer geleerd over ademhalingstechnieken en het belang van door blijven ademen onder alle omstandigheden.

Anoniem

Ik heb meegedaan aan de familieopstellingen avond. Daarvoor had ik al een privé sessie gehad, met Vincent, om ‘focus’ aan te brengen in de vraag. Er speelde namelijk veel bij mij tegelijk. De eerste sessie werden bepaalde patronen al zichtbaar. Ik ben met een aantal waardevolle inzichten naar huis gegaan. De tweede sessie, met meerdere mensen, heb ik ervaren als ‘ reinigend en ruimtegevend’. Vincent was zeer vaardig in het doorvragen voordat de opstelling begon. Er was veel aandacht voor het welzijn van zowel de opgestelden als de ‘vrager’, dat heb ik als zeer prettig ervaren. Merel was als medium heel waardevol en liefdevol in de opstellingen, ze voelde ook de sfeer goed aan en gaf grenzen aan daar waar nodig. Kortom zeer waardevol deze familieopstellingen.. Dank je wel..

Marion

Al tijden liep ik rond met een lastige kwestie, die ik maar niet opgelost kreeg. Een vriendin raadde mij aan om misschien eens een Familie Opstelling te gaan doen. Na een tijdje googelen vond ik zelfs, dat er komende woensdag avond al, het was maandag, een mogelijkheid tot Familie Opstellingen te doen was in Alkmaar, de plaats waar ik woon. Wat een luxe!

Ik meldde me meteen aan en tot mijn vreugde, kreeg ik per omgaande antwoord en dat het mogelijk was komende woensdag. Ik maakte het gevraagde bedrag over en ging er die avond heen. In totaal waren we met 7 personen. Er was een goeie ruimte, waarin we bij elkaar kwamen. Merel zette koffie en/of thee en Vincent leidde het geheel. Ik kon meteen met mijn vraag komen……er kwam een opstelling. Wat me opviel, was de betrokkenheid en zorgvuldigheid waarmee alles ging: De opstelling, de vragen die gesteld werden en de ruimte voor stilte…….. Dat vind en vond ik fijn. Iedereen die zich voor die avond voor een opstelling had aangemeld, kwam aan de beurt met ook die aandacht en betrokkenheid voor iedere situatie. Er was voor iedereen de tijd die er nodig was. Toen ik naar huis ging die avond, was ik blij met wat de opstelling me had laten zien en wat ik ervaren had, een goeie ervaring rijker. Dank je/jullie wel.

Bericht van Inge

Hallo Vincent. Een paar jaar geleden heb ik een vraag gesteld m.b.t. ouderverstoting: “Wat kan je doen als je ermee te maken hebt?”. Jij hebt mij toen geadviseerd om een Familieopstelling te doen. December 2015 heb ik een opstelling gedaan; 10 dagen later kreeg ik ineens een mail van mijn zoon dat ik de kleinkids weer mocht zien!! En in de loop van de afgelopen 3 jaar leek het of het contact met mijn dochter langzaam maar zeker weer intenser en warmer werd.. Afgelopen weekend ben ik haar onverwachts gaan opzoeken in Amsterdam en ik heb haar heerlijk kunnen knuffelen. “Goed dat je geweest bent Mam” zei ze. Het lijkt er dus op dat het inderdaad werkt!!! Dank je voor je advies.

Jouke (Coach)

Wauw!! Tijdens een intervisiebijeenkomst heb ik een opstelling onder leiding van Vincent mogen ervaren, en hoewel de opstelling zelf werkelijk voorbij vloog, voelt de impact ervan als een diepe en blijvende transformatie. Indrukwekkend inzichtgevend!

Valérie (Coach)

Enige tijd terug heb ik een hele waardevolle sessie gehad met Vincent. Ik liep tegen wat zaken aan en hij wist in no time tot de kern door te dringen. Met een mooie oefening liet hij mij naar mezelf kijken en kreeg ik inzichten die me diep raakten.

Deze nieuwe inzichten gaven mij direct ruimte. Vincent is een coach die ik iedereen kan aanraden als je bereid bent jezelf echt open te stellen.

Iris

Ik ben erg geholpen door de inzichten die ik mocht ontvangen door de opstelling die ik liet doen op de avond bij jou in Alkmaar. Doordat ik nu weet hoe de verhoudingen en opstelling is van mij, zussen en broer, snap ik ook dat het voorlopig geen zin heeft om actie te ondernemen. Het heeft me rust gegeven.

Hartelijk dank voor de wijze waarop je het proces begeleidde.