Healing Circles

De Healing Circle is een bijzonder krachtige plek van heling en bescherming die periodiek gemaakt wordt voor diegenen die het op dat moment nodig hebben. Op aangegeven data (zie agenda) is de cirkel open op gezette tijden. Wil je hier gebruik van maken dan kan dat door hiervoor naar de locatie te komen op een tijdstip dat jou uitkomt. Een sessie heeft geen vaste duur en kan 5 tot 20 minuten in beslag nemen. Aanmelden hoeft niet (wel is het fijn als je aangeeft dat je komt door “gaan” in het Facebook evenement te selecteren) en om geven in nemen in balans te brengen vragen we een minimale bijdrage van € 15,- en laten we het aan jou over wat je eventueel extra meebrengt voor ons en/of de cirkel.

Als je komt is het goed om vooraf een intentie neer te zetten voor wat je in de cirkel wilt halen en je kunt eventueel een voorwerp meenemen om op te laden in de cirkel.

Mocht je (of iemand die je kent die het nodig heeft) er niet fysiek bij kunnen zijn en wel mee willen liften op de kracht en heling van de cirkel  stuur een mailtje (of selecteer dan dat je geïnteresseerd bent in het Facebook evenement). Dan krijgt je naam (of die van iemand die het kan gebruiken) een plek in de cirkel.