Een 2-daags Kyoto Opstellingen evenement, In het mooie plaatsje Westdorp in Drenthe, waar de mogelijkheid is om te overnachten. In een groep van maximaal 12 deelnemers gaan we 2 dagen in Sjamanistische Opstellingen individuele en collectieve thema’s uitwerken, afhankelijk van wat er langskomt. Tijdens de Kyoto dagen werken we met een combinatie van Sjamanisme, Familieopstellingen en Traumawerk en gaan we dieper in op deze manier van werken en de thema’s.

Hoe je bent, je gezondheid en jouw dagelijkse realiteit, worden voornamelijk gevormd door je familiesysteem en jeugd, trauma’s opgedaan in dit leven en invloeden uit andere levens. Dit heeft gevolgen voor je gedrag, de keuzes die je (onbewust) wel of niet maakt, je relaties, je lichamelijke staat van zijn, etc. Er wordt op meerdere lagen, in verschillende levens, generaties en dimensies geheeld in deze diep transformerende dagen. Dompel je onder in Sjamanisme en de de magie van het mooie Drenthe.

Deze dagen worden georganiseerd door Vincent Nijman en Karen Scheffers, die samen met Spirit een krachtige en veilige bedding verzorgen die ruimte geeft tot diepe heling op vele lagen. Deze transformatieve dagen zijn intensief en zeer helend voor alle deelnemers.

Ervaringen

Vincent en Karen begeleiden je heel liefdevol zodat je veilig kunt afreizen waar de bewustwording en heling nodig is. Je krijgt ook alle ruimte voor je eigen expressie en ook is er ruimte voor eigen keuzes in de opstelling. Vincent en Karen begeleiding je extra met hun sjamanistische kennis ( wat heel diep gaat) wat ik ook zodanig heb ervaren en ook de hulp vanuit deze wereld wat mij veel steun gaf. Ik zag een witte en een zwarte wolf die inelkaar opgingen en ook een roedel aan mijn voeten. Er wordt ook gewerkt op afstemming en is daardoor toegankelijk voor iedereen. De groep die uit 9 personen bestond, ook al waren we verschillend, iedereen paste precies in de opstelling en deed passievol mee. Maandag na het weekend was ik helemaal brak en tot niets in staat maar vandaag straal ik weer als voorheen en weer een stapje verder in het bijzondere proces van be-wust-er-zijn. Vincent en Karen heel erg bedankt en ook bedank ik onze super mooie groep en weer het besef dat je er niet alleen voor hoeft te staan.

Evelyn