Over mij

Maak ook nader kennis door deze Podcast video opname.

Ik ben in 1973 geboren in Amsterdam, ben vader van twee dochters. Gedurende vijf jaar ben ik cadeauvader geweest voor een cadeaudochter en -zoon. Nu heb ik een partner met 2 zoons en woon op dit moment met mijn dochters in het midden van het land.

Tot 2021 ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven en heb ik mijn therapeutische- en opstellingenwerkzaamheden daarnaast vormgegeven. Uitgebreider over mijn leven hiervoor kun je hier lezen: http://www.vincentnijman.nl/meer-over-mij/

In mijn werk maak ik gebruik van NLP, Opstellingenwerk, Sjamanisme en Traumawerk. Op diverse pagina’s op deze site kun je meer lezen over deze methodieken. Deze gouden combinatie van technieken sluit naadloos aan bij wie ik ben, mijn visie op het leven en de liefde waarmee ik mij inzet voor moeder aarde.

Met deze basis kun je bij mij terecht voor:
– Therapie / individuele begeleiding (gezondheid, trauma, persoonlijke ontwikkeling, etc.)
– Sjamanistische sessies
– Persoonlijk afgestemde riten
– (Sjamanistische) Familieopstellingen / Organisatieopstellingen
– Organisatie begeleiding