Over mij

Maak ook nader kennis door deze Podcast of deze Podcast video opname.

Ik ben in 1973 geboren in Noord-Holland, ben vader van twee dochters. Gedurende vijf jaar ben ik cadeauvader geweest voor een cadeaudochter en -zoon. Nu heb ik een partner met 2 zoons.

Mijn interesse voor voortdurend persoonlijke en spirituele ontwikkeling heb ik al van jongs af aan. In 1997 ben ik met Reiki gestart en later heb ik Theta healing ontdekt. Ik heb altijd een interesse in het ‘energetische en spirituele’ gehad, mijn ontwikkeling heeft zich tegelijkertijd op ‘aards niveau’ voltrokken door het ‘doorploeteren’ van mijn processen en trauma’s; een continue proces.

Met een achtergrond in economie en administratie startte ik 1995 een carrière in IT en werkte ik achtereenvolgend bij Compaq, HP, Shell en tenslotte de Gemeente Utrecht. Ik heb veel geleerd in mijn functies als support specialist, projectleider, technisch uitwijk specialist, business continuity manager, calamiteiten manager, liaison, capaciteitsmanager, beleidsadviseur en procesmanager alvorens ik tenslotte als ZZP adviseur voor Business Continuity aan de slag ging bij o.a. ASML. Langzaamaan ontgroeide ik “de techniek” en ontdekte dat mijn echte passie ligt bij werken met mensen, veranderprocessen en verbinding. Mijn gevoeligheid voor energie, verhoudingen en sfeer zijn waardevolle tools bij veranderprocessen.

In 2006 kwam ik in aanraking met NLP. Een bijzondere ervaring, en een feest van herkenning. Dit bracht mijn persoonlijke ontwikkeling nog meer naar een aards niveau en in een enorme stroomversnelling. Ik ben destijds achter elkaar doorgegaan met onder andere een coach opleiding, Systemisch Werk opleidingen, NLP trainers training, Voice Dialogue, lichaamsgericht werk, trauma werk en energetische ontwikkeling. Ik heb in 2010 een eigen coaching/trainingen praktijk opgezet naast mijn ‘normale’ werk en ben regelmatig Familieopstellingenavonden gaan houden, omdat ik ontdekte dat hier mijn kracht ligt. Daarna heeft ook mijn sjamanistisch pad zich geopend en sindsdien combineer ik Opstellingenwerk met Sjamanistisch werk en Trauma werk. Hieruit zijn ‘Heling van de Ziel’ Kyoto Systemic Soul Retreival® (www.helingvandeziel.nl) en Kyoto Opstellingen ontstaan.

Een belangrijk deel van mijn ontwikkeling heeft gelegen op het persoonlijk vlak. Mijn reis in mijn man-zijn, relaties, werken in verschillende culturen, rol als vader en cadeauvader, narcisme, tantra, zoon-zijn, traumawerk, energiewerk, etc. hebben mij heel erg verrijkt.

Tenslotte is alles in 2019 samen gekomen bij het mede-oprichten van het Landelijk Centrum voor Spiritueel Werk in Nieuwegein en het ontwikkelen van “Heling van de Ziel”.

Soms heb ik wel het gevoel dat ik 10 levens in 1 leven leef en mijn pad net pas begint. Ik heb geleerd dat absolute constanten; relativiteit en verandering zijn. Net als ik zelf heb gedaan is het mijn passie om mensen en organisaties weer meer te verbinden met zichzelf en hun (de) natuur. Ze te begeleiden bij verandering. Te helpen bij herstel van balans en (persoonlijk) leiderschap vanuit het hart.