Diversen

Een greep uit verhalen en recensies die betrekking hebben op een werkvorm.

Marcella

Ik heb onlangs de Healing Circle bijgewoond. En begin dit jaar de workshop Heling van de Ziel. Beide keren een bijzondere en fijne ervaring op een mooie, rustgevende locatie. Het voelt hier zo goed!

Ingrid

Afgelopen zaterdag samen met een goede vriendin van mij naar Healing Circle geweest op het Landelijk Centrum voor Spiritueel Werk Nieuwegein. Bij binnenkomst maakte we een kleine kennismaking en gaf Vincent ons een uitleg over de Circle, hierdoor voelde we ons meteen op ons gemak, en besloot ik als eerste in de Circle te gaan. Ik ben in de Lotushouding gaan zitten en sloot mijn ogen. Na ongeveer 5 min voelde ik een enorm licht binnen komen ik dacht dat het de zon was maar dat kon helemaal niet want er was geen zon op dat moment en de ruimte was afgesloten van buitenlicht. Verder in de Healing kwamen er allerlei mooie kleuren voorbij waaronder de kleur Rood waarin ik Jezus voorbij zag komen. Daarna kwam de kleur geel ook voorbij waarin ik zijkant van een vrouw zag, die vrouw dat bleek Maria te zijn. Ik heb het dan ook als een hele mooie reis ervaren en voordat ik het wist was het alweer voorbij……en werd ik door Vincent gevraagd om langzaam terug te komen naar het nu. Ik dacht alleen maar WAUW ik heb ik dit echt mee gemaakt. Daaropvolgend voelde ik een Inner Peace gevoel, precies wat ik wilde. Heb de reis als een prachtige ervaring ervaren en kan het ook iedereen aanraden om het te gaan doen. Het is echt verrijking om het te mogen meemaken.

Anneke (on-line familieopstellingen)

Waar ik eerst wat afwijzend stond tegenover online opstellen, won mijn nieuwsgierigheid. Vincents uitnodigende houding om me eens te laten zien hoe het werkt hielp me om over de drempel te stappen. Ik heb de online opstelling als verhelderend ervaren ondanks (en/of dankzij) alle eenvoud en ondanks het beeldscherm. Dat zowel het veld als Vincent zichtbaar waren tijdens het gesprek zorgde ervoor dat er wel echt contact was. Bijzonder ook om te merken dat een opstelling net zo effectief kan zijn wanneer je niet zelf de objecten verplaatst, maar dit voor je gedaan wordt. Door Vincents open, onderzoekende en verkennende vragen heb ik (letterlijk) een duidelijker beeld gekregen van de vraag die ik had ingebracht. Het antwoord was verrassend en hoewel ik na afloop toch (eigenwijs als ik ben) een andere oplossing heb geprobeerd, kwam ik uiteindelijk toch uit bij de uitkomst van de opstelling…

Ed

Vincent is een coach die volledig is gericht op de vraag en de situatie van zijn coachee. In een prachtig hoog pand is er een fijne open sfeer ontstaan waarbij vriendelijkheid en vertrouwen vanzelfsprekend zijn en de basis vormen voor het werk. Zijn begeleiding geeft mij nieuwe inzicht en verdiepende ervaring die soms heftig en meestal met plezier zaken duiden, hanteerbaar maken en oplossen. Van harte aan te raden.

Els (61)

Graag wil ik je nog een keer bedanken voor de inspirerende sessie van vandaag.

Het was een mooie en interessante ervaring.. Ik heb wat meer geleerd over ademhalingstechnieken en het belang van door blijven ademen onder alle omstandigheden.

Valérie (Coach)

Enige tijd terug heb ik een hele waardevolle sessie gehad met Vincent. Ik liep tegen wat zaken aan en hij wist in no time tot de kern door te dringen. Met een mooie oefening liet hij mij naar mezelf kijken en kreeg ik inzichten die me diep raakten.

Deze nieuwe inzichten gaven mij direct ruimte. Vincent is een coach die ik iedereen kan aanraden als je bereid bent jezelf echt open te stellen.