Heling van de Ziel opstellingen

Heling van de Ziel gaat over het terughalen van zielsdelen die zich hebben afgesplitst door traumatische ervaringen. Deze ervaringen kunnen van alles zijn; wat voor de één een traumatische ervaring is kan voor de ander een schijnbaar onbeduidende ervaring zijn. Zo’n ervaring is dusdanig overweldigend voor ons dat enerzijds “trauma energie” zich vast kan zetten in ons lijf en anderzijds een stukje van onze essentie (ziel) zich afsplitst en een veilig heenkomen zoekt, (ver) weg van ons. Doordat we dit stukje ziel missen treden symptomen op als krachtverlies, ziekte, angst, het leven niet vol kunnen nemen, het gevoel dat je het leven van een afstand ervaart, gevoel gedimd te zijn, minder verbinding, etc. Het herenigen van zielsdelen met jezelf zorgt voor heling van deze stukken.

Het herenigen met behulp van Heling van de Ziel volgens Kyoto Systemic Soul Retrieval® is een vaste werkvorm. We doen vooraf geen vraaggesprek en werken met weinig woorden. We doen specifieke voorbereidingen en gebruiken als basis een krachtige combinatie van Familieopstellingen, Traumawerk, sjamanistische rituelen/healing en Soul Retrieval. Het is een magische dag waarop we ook gebruik maken van de kracht van de cirkel, drum en muziek.

Heling van de Ziel en Kyoto Systemic Soul Retrieval® zijn onderdeel van Kyoto Opstellingen en ontwikkeld door mijzelf (Kyoto is mijn naam die ik tijdens mijn Sjamanistische reizen heb ontvangen). Meer informatie: www.helingvandeziel.nl

Heling van de Ziel opstellingen wordt door de integratie met Kyoto Opstellingen niet meer als apart evenement gehouden.