Kracht-/drumcirkels

Een krachtcirkel is een plek die wordt gecreëerd om een bepaalde intentie te manifesteren, zoals kracht, heling, of bescherming van een plek of ruimte. Deze plekken bouwt Vincent samen met Spirit en zijn krachtdieren/spirithelpers. Vincent bouwt deze ook regelmatig in samenwerking met Karen Scheffers van Reflection of a Soul. Deze cirkels worden ook op aanvraag gebouwd op een plek of in een ruimte.

Een cirkel die bijvoorbeeld incidenteel wordt gebouwd is een heling cirkel. Deze cirkel wordt een paar dagen voorbereid en opgebouwd en op de dag dat deze wordt opengesteld kun je in de cirkel plaatsnemen en begint een magische helingsreis.

Een ander voorbeeld van een krachtcirkel is de traditionele drumceremonie op het strand van Zandvoort die door Vincent en Karen regelmatig wordt georganiseerd. De drumcirkel activiteiten van Vincent en Karen zijn te volgen via: www.drumcirkelzandvoort.nl. Ook het faciliteren van drumceremonies word op aanvraag gedaan.

Een uitlichting van de uitzending van ‘Iedereen Verlicht’ op 12 maart 2023. Een interview met Vincent Nijman en Karen Scheffers over hun Vollemaan Cermonies in Zandvoort.

Bekijk de volledige uitzending op NPO Start: https://www.npostart.nl/iedereen-verlicht/12-03-2023/VPWON_1346846