Ik vertel graag af en toe wat meer over de krachtvoorwerpen die aan mij verbonden zijn en die ik gebruik in mijn werk.

Mij staf heb ik gebouwd nadat deze zich langzaam in trancereizen en dromen begon te manifesteren. De staf riep mij als het ware. Het hout is van een Esdoorn. Esdoorn staat o.a. voor evenwicht, heling en praktische toepassing van paranormale vermogens. Toen ik het hout uitzocht voelde ik meteen een sterke aantrekking en verbinding. De Esdoorn bleek gevonden in de Lage Vuursche, een plek waar ik een verbinding mee heb van kinds af aan. De vier richtingen heb ik aan de staf verbonden d.m.v. leertjes in de vier kleuren; wit, zwart, rood en geel. Bovenop de staf zit een Maansteen. Deze steen versterkt paranormale vermogens, maakt het onbewuste bewust, brengt balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie en is verbonden met de maan en daarmee vrouwelijke energie en cyclus van verandering. Aan de staf hangen poten van een kraai en staartveren van een Kraai en een Ekster. Kraai en Ekster zijn veel bij me en staan voor: magie, geluk en intelligentie. Later heb ik nog de tovenaarssteen Numiet in de staf verwerkt.. Tenslotte heb ik de staf geactiveerd met 5 intenties die ik d.m.v. Runen, versterkt door Sjamanistische Trancereizen in het hout heb gebrand.

De staf is voor mij (en met mij) verbonden aan magie, verbinding, zelfreflectie, heling en balans. Afhankelijk van wat het moment vraagt maak ik voor de ceremonies een cirkel vooraf of tijdens de ceremonie om b.v. een tijdloze, interdimensionale ruimte te creëren waar de magie en spirits maximaal hun werk kunnen doen. Het energetische krachtveld wordt daarmee vele malen versterkt en we werken met z’n allen als het ware in een magische ruimte waar alles mogelijk is en transformatie zich bijna instant kan voltrekken.